2014-04-15

Céges fotózásról röviden

Készíttessen céges fotókat!

Ma már elengedhetetlen az igényes megjelenés!

Megakadt cége fejlődése, stagnál a piac, vagy most kezdi?

EGY JÓ KÉP, AJÁNDÉK CÉGÉNEK!

Egy remek megoldás lehet az előre lépesre, ha cégéről, vagy akár saját magukról készítettnek magabiztos fotókat. Egy bizalomébresztő fotó többet ér, mint sokoldalnyi szöveg a weboldalon. Hiszen mit vesznek először észre? Imázs építőek az exkluzív fotók készíttetése, cége bemutatására, főleg, ha csak egyszemélyes mikró vállalkozása van, szinte elmei erejű. Megannyi marketing cég támogathat az üzlet beindításában, fejlesztésében, de viszonylag kevesen írják meg, hogy a fotóknak nagy értékük van a weboldalon, illetve a katalógusokban. Húsba vágó eredménytelenséggel jár a jellegtelen, szürke képek sokasága.

Ugye, ön sem vesz szívesen olyan embertől vagy cégtől, akinek

botrányos képei vannak? 

A ön cégénél ez hogy van?

Jól nézze meg publikált képeit!

Természetesen nem megtévesztő fotókról beszélek, hanem amelyek lenyűgözik a látogatót. Már most nagyot léphet előre cégének bemutatásánál, egy új átgondolt képsorozattal. Ha bizonytalan, bátran kérdezze meg véleményünket képeikről, ha úgy ítéljük, hogy javításra szorulnak jelezzük, ha úgy hogy nem, természetesen azt is közöljük. Segíteni szeretnénk!

Fotó Berzay

Fotó Berzay

Miért is nálunk készíttesse képeit?

  • exkluzív képek készülnek a vezetősségről, termékeiről
  • a fotókat legjobb tudásunk szerint, azonnal ellenőrizhetően megmutatjuk
  • a harmonikus képvilágra törekedve kényelmesen szemlélheti munkánk eredményét
  • a képekkel elismerést érhet el a konkurenciával szemben

Szakítson az eddigi hagyományos szemlélettel! Kezdjen el gondolkodni, vajon tényleg jók-e a céges fotói? Eredmény centrikusan, átgondolva teljes körűen megelőzheti a fájó hibákat. Ebben tudunk segíteni. Nézze át ajánlataimat, és döntsön belátása szerint. Köszönöm figyelmét és idejét.