Portré fotózás a stúdióban

Pár napja egy újabb megkeresést kaptunk céges portré fotózásra a stúdióban. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás számomra. Bár kezdetben a fotó alanyunknak volt izgalma, de azt hamar sikerült szerte foszlatni.

Céges Portré Fotózás Stúdióban

Céges Portré Fotózás Stúdióban

Röviden megírta nekünk élményét és benyomásait:

“Életem első egy órás portréfotózására Németh Csabát választottam. Az újdonság miatt némi feszültséggel érkeztem az egyszerűen, de praktikusan felszerelt József körúti műterembe. Csaba jó érzékkel felismerte, hogy helye van az oldódásnak, így barátságos beszélgetéssel kezdtük a közös munkát. Miután felszabadultabb lett a hangulat, nekiláttunk a fotók elkészítésének – különböző ruhákat, háttereket, beállításokat próbáltunk ki. Türelmesen figyelmeztetett a fontos dolgokra, közben folytatódott a barátságos beszélgetés, feszültségoldás. A médiában dolgozó párom is megnézte a képeket, azt mondta, Csaba gyorsan rátalált a megfelelő beállításokra, és jó “találati aránnyal” dolgozott, azaz a nyers képek között sok a jól használható. A fotókat az ígéretének megfelelően másnap elküldte, hogy a csomagban lévő retusálásra kiválogassam az 5 képet.

Összességében egy tapasztalt, barátságos, jó érzékkel rendelkező fotóst ismertem meg Csabában, és biztos vagyok benne, hogy visszatérek majd.”

Pasztuhov Daniel

Pasztuhov Dániel

programozásoktató

www.programozas-oktatas.hu